РАДИАЦИЯТА – НЕВИДИМИЯТ УБИЕЦ

ЧЕРНАТА СТАТИСТИКА

От 1940 досега на територията на нашата планета са проведени над 2053 ядрени опити. В последните десетилетия в регионалните военни конфликти се използват оръжия с обеднен уран, в това число и при бомбардировките над съседна Сърбия през 1999 г. Авариите в АЕЦ Чернобил – 26 април1986г., и АЕЦ Фокушима 1 – 11 март 2011г, са от 7-ма, най-високата степен по международната скала за ядрени събития.

Почти 400 000 българи, на възраст между 12 и 18 години, имат намалена функция на щитовидната жлеза, а 56% от тях го научават за първи път по време на случайно участие в скрининг. Това са официални данни, изнесени през 2017 г. по време на проведената Практическа конференция на тема: „Йоден дефицит в България. Бременност и хипотиреоидизъм“. А колко още не са диагностицирани и регистрирани и колко тепърва ще бъдат …?!

ПОРАЖЕНИЯТА ВЪРХУ ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ

Първа мишена на всяка «ядрената авария» става щитовидната жлеза. В поразените райони учените отчитат бум на автоимунен тиреоидит и рак на щитовидната жлеза. Регистрират се сериозни нарушения на централната и периферна нервна система, проблеми с паметта и съня, емоционална нестабилност, депресия и страхова невроза.

Изследванията, проведени от световноизвестни медици в районите на Чернобил и Фукушима, установяват и увеличаване на заболяванията от рак на стомаха, рак на простата и рак на млечните жлези, особено при младите хора. Нараства и броят на вродените дефекти и малформации, умствено изоставане, поражения на костите, очите и вътрешните органи.

ПРЕВЕНЦИЯТА Е НАДЕЖДНА ЗАЩИТА

Ясно е, че това е нашият съвременен свят и малко или много ние сме изложени на радиационно въздействие. Иновативният препарат „Микстура син йод” съдържа два изключително ефективни компонента – БИОЛОГИЧНО АКТИВЕН ЙОД и ЯНТАРНА КИСЕЛИНА, които намаляват и неутрализират ефектите от радиацията върху човешкия организъм и го предпазват от тежки усложнения и развитието на злокачествени болести.

Oбщоизвестно е, че така нареченият „стабилен йод“ има силата да неутрализира смъртоносния радиоактивен йод (I-131), който се отделя при ядрените експлозии. Но той може да се приема не повече от няколко дни, защото е токсичен и се натрупва в щитовидната жлеза, което създава реален риск от патологии.

Единствено ЙОДЪТ в БИОЛОГИЧНО АКТИВНАТА СИ ФОРМА, каквато е в „Микстура син йод”, е нетоксичен, не се преработва в щитовидната жлеза (няма риск от предозиране и възникване на патологии) и тези негови уникални свойства позволяват да се използва дълго време като превантивно средство. А комбинирането му с ЯНТАРНА КИСЕЛИНА, която максимално усилва неговото действие и притежава очистващ ефект, превръща препарата „Микстура син йод” в качествено нов йоден комплекс, несравним по ефективност с другите йодни аналози на пазара. Регулярното, плавно насищане на щитовидната жлеза с биологично активен йод ( т.е. поддържането на постоянно йодно депо) дава възможност на щитовидната жлеза да функционира нормално и по този начин да осигурява на организма НАДЕЖДНА ЗАЩИТА ОТ ВРЕДНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА РАДИАЦИЯТА.

Нека всеки сам си отговори нужно ли е да приема профилактично препарат като „Микстура син йод”, или не?!

Бъдете здрави !!!
Екипът на „Микстура син йод“