ПРАВО НА ИЗБОР

От посочените дотук глобални здравни проблеми е ясно, че животът ни определено не може да мине без допълнителен прием на йод. Ние живеем в свят с нарушен баланс на екосистемата. Водораслите и морските дарове, богати на безценния микроелемент, вече не са чисти, а някои от тях са безвъзвратно  унищожени и изчезнали  като видове. Съвременните земеделски технологии са нанесли  необратима вреда на почвата и растенията, които  се отглеждат върху нея, имат недостиг на йод и други ценни минерали в състава си.

Като добавим замърсяването  на въздуха и водата, ние  практически сме лишени от всички естествени източници на толкова необходимия микроелемент. В условията на тези промени добавянето на йод в нашето ежедневие е повече от наложително.  

МИКСТУРА СИН ЙОД е препарат, създаден да даде адекватния отговор на йодната недостатъчност и произтичащите от нея йоддефицитни заболявания в условията на нашето време. Той ни дава право на избор и ни предоставя идеалния шанс да осигурим на организма си жизненоважния йод по най-ефективния и безвреден начин. Уникалната формула, обогатена с янтарна киселина и витамин PР, максимално усилва действието на йода и разширява спектъра на приложението му в помощ на лечебните терапии в ендокринологията, неврологията, кардиологията, гастроентерологията, нефрологията, гинекологията, имунологията, алергологията.

МИКСТУРА СИН ЙОД има и още едно изключително достойнство, което напоследък сякаш пренебрегваме –  профилактиката. Още преди век и половина  великият  лекар и учен Николай Иванович Пирогов ни е оставил като завет своята проницателна мисъл, че бъдещето трябва да принадлежи на превантивната медицина. Удобен и лесен за употребa,  флаконът с препарата осигурява тримесечен профилактичен курс, особено в сезоните на инфекциозни епидемии, които за съжаление  вече имат целогодишно присъствие, и така ни дава надеждна защита. А какво по-ценно и по-прекрасно от това децата  ни и цялото семейство да са здрави и изпълнени с жизнени сили?!

Здравето не е просто дар, а награда за тези, които се грижат за него.

Човешкият организъм е безценна енциклопедия, която изучаваме, удивлявайки се на нейното съвършенство, но същевременно трябва да я разглеждаме и като единна система, която можем отговорно да управляваме. Това е наша вградена способност, но често, завихрени от динамичното ежедневие, забравяме, че имаме правото да сме творци на живота си, в това число и на собственото си здраве.

В светлината на безценните свойства на йода, хранителната добавка МИКСТУРА СИН ЙОД ни предлага великолепна възможност  за завръщане към това наше изконно правo, а дали ще се възползваме от него, всеки има право на избор.