НАДЕЖДНА АЛТЕРНАТИВА В БИТКАТА С НОВИТЕ ВИРУСИ

Обявена е грипна епидемия. „Толкова болни от грип не е имало от 10 години“ – тези думи на Проф.Кантарджиев, директор на Националния център по заразни и паразитни болести дават ясна представа за тежката обстановка в страната!

Препаратът Микстура Син Йод е надеждна алтернатива в битката с новите агресивни вирусни (и с цел превенция срещу COVID-19) и бактериални причинители. Йодът е доказано най-силният антисептик, който повлиява целия микробиален спектър. В своята единствена биологично активна форма, каквато е в Микстура Син Йод, той придобива максимална си мощ и се превръща в мощен патогенен убиец.

В имунологично отношение щитовидната жлеза действа като естествена бариера: на всеки 17 минути кръвта, циркулираща в тялото ни, минава през нея и там йодът неутрализира навлезлите в организма инфекциозни агенти, независимо колко са устойчиви и агресивни. След всеки (17-минутен цикъл), те стават все по-слабо активни до окончателната им гибел, но само при условие, че щитовидната жлеза е достатъчно наситена с йод. Tози жизненоважен микроелемент мобилизира цялата защитна система и това негово свойство го прави незаменимо профилактично и лечебно средство срещу обширната гама от простудни и инфекциозни заболявания – могъщ антисептик.

Към Микстура Син Йод не се изработва устойчивост на микробите и вирусите. Препаратът е безвреден и няма странични ефекти. Не се препоръчва да се прилага само при индивидуална чувствителност към компонентите на продукта. Микструрата е съвместима с лекарствени терапии, като протектира тяхното лечебно действие. А при по-дългото му прилагане по време и след антибиотично лечение, ще гарантира унищожаването на всички възможни болестотворни микроорганизми.

Тези изключителни достойнства осигуряват на препарата преимущества, недостижими за други йодни препарати.
Бъдете здрави с Микстура Син Йод !