ТАЙНИТЕ НА МИКСТУРА СИН ЙОД – ЧАСТ II – ВЪЛШЕБНИТЕ СВОЙСТВА НА ЯНТАРНАТА КИСЕЛИНА

ВЪЛШЕБНИТЕ СВОЙСТВА НА ЯНТАРНАТА КИСЕЛИНА

Янтарната киселина НЕУТРАЛИЗИРА ГОЛЯМ БРОЙ ОТРОВИ /включително от тютюнопушене, спиртни напитки, наркотици и др. /. Тя ускорява процеса на „изгаряне” на алкохол в кръвта и бързо премахва махмурлука. Ако случайно прекалите с броя на чашките някой уикенд, просто изпийте сутринта след закуска една доза (6-8 капки) от „МИКСТУРА СИН ЙОД” и ще влезете бързо във форма. Ако положението е „по-сериозно”, вземете следобед още една такава доза. Ще се уверите, работи!

Янтарната киселина ПОДОБРЯВА КЛЕТЪЧНОТО ДИШАНЕ, насърчава усвояването на кислород от клетките. Например увеличаването на скоростта на консумация на кислород от клетките на черния дроб с добавянето на янтарна киселина се увеличава 60 пъти.

Янтарната киселина НЕУТРАЛИЗИРА СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ. Тя притежава мощни антиоксидантни свойства. В процеса на жизнената дейност на организма се образуват агресивните форми на кислород, които окисляват или унищожават клетките, причинявайки заболявания (рак, инфаркт и др.). Янтарната киселина е способна ефективно да неутрализира свободните радикали.

Янтарната киселина СТИМУЛИРА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ЕНЕРГИЯ В КЛЕТКИТЕ. С възрастта, наред с други нарушения, клетките започват да губят способността си да произвеждат енергия. Като последствие организмът започва да изпитва недостиг на енергия за нормалното обезпечаване на много функции, а това води до по-бързо остаряване. Съединението, което дава енергия, е АТФ (Аденозинтрифосфат). Янтарната киселина подпомага производството на АТФ. В резултат на това Янтарната киселина се явява мощен стимулатор за производството на енергия и стимулатор на много от функциите на организма. Тя притежава изключителна регенеративна способност.

На практика Янтарната киселина се явява едно от малкото средства днес, които сериозно допринасят за удължаването на живота. Не случайно водещи световни учени й отделят специално внимание. Ако се забави скоростта на стареене, тогава е възможно да се увеличат специфичните граници на човешкия живот. Съвременната представа за Янтарната киселина е свидетелство за перспективи за такъв подход.

ЕФЕКТЪТ НА ЯНТАРНАТА КИСЕЛИНА ВЪРХУ ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ Е ОГРОМЕН. Дългогодишните изследвания на нейните вълшебни свойства доказват, че тя оказва ползотворно влияние върху работата на повечето органи: мозък, сърце (подобрява неговото хранене и сила), бъбреци (разтваря камъните), черен дроб. Предотвратява появата на тумори и потиска растежа на съществуващите.

И още:
– укрепва имунната система;
– стимулира производството на инсулин и по този начин намалява съдържанието на захар в кръвта, което е много важно за дълголетието;
– нормализира работата на нервната система;
– противодейства на стреса;
– усилва действието на други лекарства, така че използването й с други лечебни продукти ще ви позволи да получите по-изразен ефект.
– инхибира възпалителните процеси;
– неутрализира голям брой отрови (включително от пушене, алкохол, наркотици и др.);
– увеличава микроциркулацията в органите и тъканите;
– активира редица важни ензими и др.

Уникалността на Янтарната киселина: да служи едновременно като субстрат и катализатор на биоенергетичните процеси, е причина за избора й за компонент в препарата „МИКСТУРА СИН ЙОД”. В брилянтния тандем с биологично активната форма на йода тя не само активно изявява свойствата си, но и максимално усилва действието на йода.

Янтарната киселина е нужна на младите, за да се справят с умората от скоростното ежедневие на активния си живот и да са по-адаптивни и устойчиви на стреса. Нужна е и на старите да доизживеят живота си по-достойно: с повече сили и по-малко болести!

Янтарната киселина върши чудеса! Убедете се сами!