Иновативен йоден препарат Микстура син йод – патогенен убиец и гарант за силен имунитет

Грипна епидемия – отново! Вече не съществува понятие „рисков сезон“, който се надяваме по-бързо да отмине. Инфекциозните взривове с нови и все по-агресивни източници на болести вече са част от съвремието ни. Живеем в  тяхната постоянна обсада и остава само крачка до пандемична катастрофа в глобален мащаб. Антимикробната устойчивост е нарастващ световен проблем, който до 2050 г. се очаква да е отговорен за смъртта на повече хора, отколкото сърдечно-съдовите или ракови заболявания.

Рядко на пазара се появяват медикаменти с подходящ отговор на новопоявилите се заболявания, защото създаването, особено на противовирусни препарати и ваксини, е продължителен и скъп процес.  Нужни са дълги проучвания, за да се натрупат знания относно все по-разнообразните болестни причинители и механизма на тяхното действие.

Така „лекарствената безизходица, агресивността на болестотворните организми, тяхната постоянна изменчивост и нуждата от намирането на спешно решение насочват усилията към профилактиката за укрепване на имунитета – нашата естествена броня срещу болестната заплаха!

Грипът като всяка тежка инфекция може да бъде смъртоносен за организъм с отслабена имунна система. Антибиотиците не въздействат на грипните причинители. Все още като най-сигурно профилактично и лечебно средство се пропагандира и използва противогрипната ваксина. Напълно логично обаче се поставя въпросът относно нейната ефикасност, тъй като грипните вируси се променят изключително бързо и това им свойство създава трудно преодолима бариера за всяко успешно лечение.

Надеждна алтернатива в тази сложна ситуация е активирането на природната ни отбранителна система – имунитета. Имунната ни система е така перфектно устроена, че успешно се справя с чуждото вмешателство. Йодът, който се усвоява в клетките на щитовидната жлеза, е мощен патогенен убиец. В имунологично отношение  щитовидната жлеза действа като естествена бариера: на всеки 17 минути кръвта, циркулираща в тялото ни, минава през нея и там йодът неутрализира навлезлите в организма инфекциозни агенти, независимо колко са устойчиви и агресивни. След всеки „17-минутен цикъл“, те стават все по-слабо активни до окончателната им гибел, но само при условие, че щитовидната жлеза е достатъчно наситена с йод.

Tози жизненоважен микроелемент  мобилизира цялата защитна система и това негово свойство го прави  незаменимо средство за профилактика и лечение на инфекциозните заболявания, а йодните натурални продукти – изключително надежден избор в битката с грипа.

От началото на 2019 година на пазара е уникалният йоден препарат от ново поколениe МИКСТУРА СИН ЙОД, който съдържа единствената биоактивна форма на йода, гарантираща възможно най-силното му въздействие върху човешкия организъм. Това е хранителна добавка с доказано високоефективен обширен спектър на действие, успешен способ за преодоляване на йодния дефицит и могъщ антисептик срещу целия патогенен пейзаж.

Уникалността на МИКСТУРА СИН ЙОД  е резултат от съчетаването на биологично активната форма на йод с нишесте, янтарна киселина и витамин РР. Всяка една от тези съставки притежава качества със забележителна практическа стойност, но обединяването им в комплекс засилва техните свойства, като запазва всички ценни способности на йода, при това с абсолютно нетоксично въздействие върху човешкия организъм.

Тези изключителни достойнства осигуряват на препарата МИКСТУРА СИН ЙОД  преимущества, недостижими за други йодни препарати.

Предимства:

• В микстурата йодът е в положителна едновалентна форма с биологична активност, при което отпада необходимостта от преработката му в щитовидната жлеза.

• Включването на йода в молекулата на високополимерното нишесте напълно елиминира токсичните му ефекти.

• Янтарната киселина ефективно подобрява действието нa „синия йод“ и служи едновременно като субстрат и катализатор на биоенергетичните процеси в организма.

• Витамин РР осигурява защита на сърдечно-съдовата система, нормализира артериалното налягане и повишава ефективността на лечението при множество  заболявания.

• Фруктозата се усвоява лесно от организма, подобрява вкусовите качества на продукта, позволява неговия прием от пациенти със захарен диабет, вегани и хора, склонни към напълняване.

• Липсата на резистентност към препарата позволява неговото постоянно, безопасно и ефективно използване.

• Препаратът е прецизно дозиран (25 мкг. йод в една капка) и няма противопоказания.

Удобен и лесен за употребa, флаконът с препарата е  достатъчен за 3-месечен профилактичен курс и така ни осигурява трайна защита от инфекциозните заплахи. По време на грипните епидемии той може да се използва удобно от цялото семейство, като се спазват стриктно указаните в листовката дневни дози за възрастни и деца. Препаратът няма противопоказания. Не се препоръчва да се прилага при индивидуална чувствителност към съставките на продукта.

Ако грипът ви е покосил, всекидневнaта му употреба ще ви помогне по-леко да го преодолеете, по-бързо да оздравеете и да ви предпази от развитието на тежки усложнения. Препаратът е съвместим с лекарствени терапии.