АКТИВИРАЙ ИМУНИТЕТА СИ

С нaстъпването  на есенния сезон нахлу и студеното време, идеалната среда за разпространение на вирусите. И „прогнозата” на  вирусолозите  не закъсня – за жалост, те вещаят още по-мрачна картина от миналогодишната. Очакват се нашествия на агресивни  и смъртоносни щамове, особено към края на декември: австралийския ”Бризбейн”, американските „Канзас” и ”Колорадо”, азиатския „Пукет”. А какви ли „изненади” ни готвят и непознатите  досега болестотворни нашественици?

В съвременните условия на живот с постоянни инфекциозни взривове и все по-нови и агресивни източници на болести „безобидната” настинка и грипът не са за подценяване. Вече нито можем  да предвидим, нито  да разпознаем  какъв  коварен причинител се крие под тяхната маска и колко опасен  може да бъде. Антибиотиците не въздействат на грипните причинители. Все още като най-сигурно профилактично средство се пропагандира и използва противогрипната ваксина. Напълно логично обаче се поставя въпросът относно нейната ефикасност, тъй като грипните вируси мутират изключително бързо и това им свойство създава трудно преодолима бариера за всяко успешно лечение. Медицинските специалисти отчитат, че антимикробната  устойчивост  е нарастващ световен проблем, който до 2050 г. се очаква да е отговорен за смъртта на повече хора, отколкото сърдечно-съдовите или ракови заболявания.

Надеждна алтернатива в тази сложна ситуация е активирането на природната ни отбранителна система – имунитета. Всеки организъм със силен имунитет не допуска инфекция в себе си. Имунната ни система е така перфектно устроена, че успешно се справя с всяко чуждо вмешателство. Йодът, който се усвоява в клетките на щитовидната жлеза, е мощен патогенен убиец. В имунологично отношение щитовидната жлеза действа като естествена бариера: на всеки 17 минути кръвта, циркулираща в тялото ни, минава през нея и там йодът неутрализира навлезлите в организма инфекциозни агенти, независимо колко са агресивни и устойчиви. След всеки „17-минутен цикъл“ те стават все по-слабо активни до окончателната им гибел, но само при условие, че щитовидната жлеза е достатъчно наситена с йод. Този жизненоважен микроелемент мобилизира цялата защитна система и това негово свойство го прави незаменимо средство за профилактика и лечение на инфекциозните заболявания, а йодните продукти – изключително надеждна алтернатива в битката с грипа.

Микстура син йод  е нов, уникален йоден препарат, който съдържа единствената биологично активна форма на йода, гарантираща възможно най-силното му въздействие върху човешкия организъм.Това е  натурална хранителна добавка с доказано високоефективен обширен спектър на действие, успешен способ за преодоляване на йодния дефицит и могъщ антисептик .

Уникалността на Микстура син йод е резултат от съчетаването на биологично активната форма на йод с нишесте, янтарна киселина и витамин РР. Всяка една от тези съставки притежава качества със забележителна практическа стойност, но обединяването им в комплекс засилва техните свойства, като запазва всички ценни способности на йода, при това с абсолютно нетоксично въздействие върху човешкия организъм. Тези изключителни достойнства осигуряват на микстуратапреимущества, недостижими за други йодни препарати.

Биологично активният йод не само прочиства организма от вируси и всякакви инфекциозни агенти, попаднали в организма, дирижира в хармония ендокринната система чрез щитовидната жлеза, поддържа и стимулира фунциите на мозъка – бърз, ясен и услужлив ум. Янтарната киселина е уникален естествен енергостимулатор, който за разлика от кафето, чая и другите видове стимуланти е без последващ ефект на енергиен спад. Тя зарежда със сила и тонизира. Тялото и умът са  в отлична кондиция през целия ден независимо от степента на физическо или умствено натоварване. Агентите на нацистка Германия са я приемали всеки ден, за да бъдат винаги в перфектна форма. А витамин РР протектира сърдечно-съдовата и нервна система и поддържа кръвното налягане в нормални граници. Обединени в комплекс, компонентите на Микстура син йод оказват максимално полезно си въздействие  върху човешкия организъм.

Профилактично или по време на грипните епидемии микстурата може да се използва удобно от цялото семейство, като се спазват  указаните в листовката дневни дози за възрастни и деца. Няма противопоказания. Удобен и лесен за употребa,  флаконът с Микстура син йод е достатъчен за 3-месечен профилактичен курс. Не се препоръчва да се прилага само при индивидуална чувствителност към компонентите на продукта.

Препаратът е съвместим с лекарствени терапии. Ако грипът ви е покосил, всекидневната му употреба ще ви помогне по-леко да го преодолеете, по-бързо да оздравеете и ще ви предпази от развитието на тежки усложнения. Ползите: ще протектира лечебния ефект на лекарствата, ще неутрализира страничните им ефекти и ще прочисти напълно организма от причинителя на инфекцията.

Микстура син йод – твоето право на избор за добро здраве и силен имунитет! Активирай естествената си броня!