АКТИВИРАЙ ИМУНИТЕТА СИ

С настъпването  на есенния сезон нахлу и студеното време, идеалната среда за разпространение на вирусите. И „прогнозата” на  вирусолозите  не закъсня - за жалост, те вещаят още по-мрачна картина от миналогодишната. Очакват се нашествия на агресивни  и смъртоносни щамове, особено към края на декември: австралийския ”Бризбейн”, американските „Канзас” и ”Колорадо”, азиатския „Пукет”. А какви ли „изненади” ни готвят и непознатите  досега болестотворни нашественици?

В съвременните условия на живот с постоянни инфекциозни взривове и все по-нови и агресивни източници на болести „безобидната” настинка и грипът не са за подценяване. Вече нито можем  да предвидим, нито  да разпознаем  какъв  коварен причинител се крие под тяхната маска и колко опасен  може да бъде. Антибиотиците не въздействат на грипните причинители. Все още като най-сигурно профилактично  средство се пропагандира и използва противогрипната ваксина. Напълно логично обаче се поставя въпросът относно нейната ефикасност, тъй като грипните вируси мутират изключително бързо и това им свойство създава трудно преодолима бариера за всяко успешно лечение. Медицинските специалисти отчитат, че антимикробната  устойчивост  е нарастващ световен проблем, който до 2050 г. се очаква да е отговорен за смъртта на повече хора, отколкото сърдечно-съдовите или ракови заболявания.

Надеждна алтернатива в тази сложна ситуация е активирането на природната ни отбранителна система - имунитета. Всеки организъм със силен имунитет не допуска инфекция в себе си. Имунната ни система е така перфектно устроена, че успешно се справя с всяко чуждо вмешателство. Йодът, който се усвоява в клетките на щитовидната жлеза, е мощен патогенен убиец. В имунологично отношение щитовидната жлеза действа като естествена бариера: на всеки 17 минути кръвта, циркулираща в тялото ни, минава през нея и там йодът неутрализира навлезлите в организма инфекциозни агенти, независимо колко са агресивни и устойчиви. След всеки „17-минутен цикъл“ те стават все по-слабо активни до окончателната им гибел, но само при условие, че щитовидната жлеза е достатъчно наситена с йод. Този жизненоважен микроелемент  мобилизира цялата защитна система и това негово свойство го прави незаменимо средство за профилактика и лечение на инфекциозните заболявания, а йодните продукти - изключително надеждна алтернатива в битката с грипа.

 „Микстура син йод” е нов, уникален йоден препарат, който съдържа единствената биологично активна форма на йода, гарантираща възможно най-силното му въздействие върху човешкия организъм.Това е  натурална хранителна добавка с доказано високоефективен обширен спектър на действие, успешен способ за преодоляване на йодния дефицит и могъщ антисептик .

Уникалността на „Микстура син йод”  е резултат от съчетаването на биологично активната форма на йод с нишесте, янтарна киселина и витамин РР. Всяка една от тези съставки притежава качества със забележителна практическа стойност, но обединяването им в комплекс засилва техните свойства, като запазва всички ценни способности на йода, при това с абсолютно нетоксично въздействие върху човешкия организъм. Тези изключителни достойнства осигуряват на микстуратапреимущества, недостижими за други йодни препарати.

Биологично активният йод не само прочиства организма от вируси и всякакви инфекциозни агенти, попаднали в организма, дирижира в хармония ендокринната система чрез щитовидната жлеза, поддържа и стимулира фунциите на мозъка – бърз, ясен и услужлив ум. Янтарната киселина е уникален естествен енергостимулатор, който за разлика от кафето, чая и другите видове стимуланти е без последващ ефект на енергиен спад. Тя зарежда със сила и тонизира. Тялото и умът са  в отлична кондиция през целия ден независимо от степента на физическо или умствено натоварване. Агентите на нацистка Германия са я приемали всеки ден, за да бъдат винаги в перфектна форма. А витамин РР протектира сърдечно-съдовата и нервна система и поддържа кръвното налягане в нормални граници. Обединени в комплекс, компонентите на  „Микстура син йод” оказват максимално полезно си въздействие  върху човешкия организъм. Есента е  най-подходящият сезон за  превенция. Не го пропускайте!

Профилактично или по време на грипните епидемии микстурата може да се използва удобно от цялото семейство, като се спазват  указаните в листовката дневни дози за възрастни и деца. Няма противопоказания. Удобен и лесен за употребa,  флаконът с „Микстура син йод” е достатъчен за 3-месечен профилактичен курс. Не се препоръчва да се прилага само при индивидуална чувствителност към компонентите на продукта.

Препаратът е съвместим с лекарствени терапии. Ако грипът ви е покосил, всекидневната му употреба ще ви помогне по-леко да го преодолеете, по-бързо да оздравеете и ще ви предпази от развитието на тежки усложнения. Ползите: ще протектира лечебния ефект на лекарствата, ще неутрализира страничните им ефекти и ще прочисти напълно организма от причинителя на инфекцията.

„Микстура син йод” - твоето право на избор за добро здраве и силен имунитет! Активирай естествената си броня!